Flash

Flash! is een vijf koppige pop/rock coversensatie die weet wat entertainen is! Vijf eigenzinnige, unieke muzikanten van gemiddeld 20/21 jaar oud bij elkaar gebracht in één band, al 5 jaar lang. Met twee gitaristen, drummer, bassist en zanger die ook verantwoordelijk is voor de nodige toetsenpartijen heeft Flash! een breed, uitgebreid en wisselend repertoire samengesteld waar zowel gouwe ouwe als hedendaagse hits een plek krijgen en waar entertainment en interactie met publiek een groot aandeel heeft in de show.

Flash! covered populaire commerciële Pop, Rock en Dance songs die men niet vaak hoort bij andere coverbands. Het repertoire bestaat uit nummers die op de dagelijkse radio te horen zijn op de bekendere radiostations van Nederland. Een nummer dat wordt opgenomen in het repertoire van Flash! zal nooit precies hetzelfde gespeeld worden als het origineel. Het beruchte Flash!-sausje wordt toegevoegd om hetgeen net iets pittiger, frisser en eigener te maken. Zo kunnen Dance nummers, rock nummers worden, en rock nummers ballads. Niet alleen maakt Flash! haar nummers eigen, ook diverse medleys van bekende artiesten worden zelf geschreven en geproduceerd. Laat je verrassen door de creativiteit en de manier waarop nummers zijn opgenomen in de eigen medleys van Flash!
Een optreden van Flash! is meer dan alleen het spelen van populaire Pop, Rock en Dance songs. Het entertainment gehalte is hoog tijdens de avond en het kan zo maar zijn dat niet alleen Flash! in de spotlight staat, maar ook het publiek. Met de nodige interactie maakt Flash! haar optreden spannend en vermakelijk voor iedereen Met flexibele speeltijden en een breed repertoire met nummers van onder andere U2, Kensington, Bon Jovi, Volbeat, Ed Sheeran, Mr. Probz en Adele is er voor ieder wat wils en kan de speelduur per locatie en evenement bepaald worden.