FF DIMME

FF DIMME is een party/coverband met een hoog entertainment-gehalte die, oplopend van een kleine 2-mans formatie tot een grote 11-mans formatie, geboekt kan worden. Hoe de bandsamenstelling eruit komt te zien bepaal jij als opdrachtgever. Jij mag zelf namelijk de band samenstellen, ja dat leest je goed, JIJ mag dat doen! Afhankelijk van de setting, doelgroep en het beschikbare budget waarvoor entertainment nodig is bepaald je zelf wat de beste optie voor jouw is.

Met over de 250 shows de afgelopen jaren is FF DIMME een bekende naam op feesten en evenementen. FF DIMME bestaat uit muzikanten die weten hoe ze feestje moeten bouwen en hun sporen in de muziekbranche allemaal al verdiend hebben. Wat het repertoire van de avond zal zijn wordt bepaald door het publiek. FF DIMME speelt heel erg in op de wensen en de verzoekjes vanuit het publiek. Kortom FF DIMME is feest gegarandeerd. De afwisseling, de interactie met het publiek en hun doldwaze muziekquiz die ze spelen met het publiek maakt FF DIMME een top party/feest band!

Wat opdrachtgevers over FF DIMME zeggen:


IGO-POST BV (FF DIMME, 8 persoonsformatie)
“Top kwaliteit, breed repertoire, leuke gasten, goede interactie met publiek, opbouwend tot super knalfeest! Zeker voor herhaling vatbaar!” 

PSV Eindhoven (FF DIMME, 4 persoonsformatie)
“FF DIMME, speelde telkens een super wedstrijd in de derde helft en ging telkens met 3 punten op zak naar huis! Kampioensmateriaal!” 

Ria Joosten Catering (FF DIMME, 6 persoonsformatie)
“Telkens weer de perfecte muzikale invulling voor ieder denkbaar evenement. Feest voor jong en oud.” 

Delfsail 2016 (FF DIMME, 6 persoonsformatie)
“Deze topband kreeg het hoge Noorden aan het dansen en het meezingen, waanzinnig!” 


Zien is natuurlijk geloven:

Promo FF DIMME:

FF DIMME op het wereld wijde web:

Website:         www.ffdimme.nl

Facebook:      www.facebook.com/ffdimme

Youtube:         www.youtube.com/channel/UCZGPBkC8GwW6q7h-2lQ45zA

Voor prijzen: Klik hier voor onze brochure!