Video- en Fotografie

Over Wouter
Wouter is gespecialiseerd in het creëren van strakke en professionele videoproducties. Er is in zijn beleving geen limiet aan wat er geproduceerd kan worden. Met flink wat jaren ervaring onder zijn riem binnen de video-industrie maakt hij energieke en sfeervolle sfeerimpressies op alle soorten
evenementen. Van bedrijfsfeestjes, clubs, festivals tot netwerk events en nog veel meer!

https://vimeo.com/user94233991

Over Mika
Mika is een fotograaf die van alle markten thuis is. Van portret fotografie, productfotografie tot vastgoed. Echter ligt zijn specialisatie binnen de feest-industrie. Hij combineert al zijn ervaring en technische kennis tot het vastleggen van de beste feest-reportages. Hij weet een mooie balans vast te leggen tussen geposeerde en spontane foto’s van de genietende gasten. Met zijn verfrissende blik op de industrie schiet hij op uw feestje de foto’s die de mensen niet snel zullen vergeten!

Over Mika & Wouter
Mika en Wouter werkte al samen voor dat ze wisten dat video en fotografie hun specialisatie ging worden. Samen groeide ze van hobbyisten, naar Audio-Visuele professionals die met z’n tweeën een volledig social media content pakket voor u in elkaar zetten.