Danny Favor

DJ Danny Favor is afkomstig uit Dieren is op het gebied van Produceren en live sets draaien een talent wat boven de massa uitsteekt. Zijn creatieve producties in de verscheidene stijlen van muziek vallen op bij het grote publiek, collega DJ’s en popartiesten. Danny Favor is in het produceren zeer sterk in alle stijlen binnen het EDM(Electronic Dance Music) genre. Wanneer hij staat te draaien, komt deze verscheidenheid natuurlijk terug in zijn sets. Hij laat alle kanten van de EDM zien, maar wel met een vleugje extra Deep House. Zo krijgt hij keer op keer, ieder feest weer op zijn kop.

Na al verschillende jaren veel geproduceerd te hebben is het nu tijd om ook zijn muziek in live setting te gaan mixen. Als DJ is hij het afgelopen jaar een graag geziene gast geweest op podia als o.a. Sunshine Zuthpen, Zomerfeesten Zutphen, Club Plaza Arnhem, Club DBVD, Club Aspen Valley Arnhem, Le Boulevard Zutphen etc. etc.

Producties van Danny Favor als Work, zijn bootleg van Let’s get loud, etc. etc. hebben op soundcloud en youtube al honderdduizenden views en downloads. Kortom, Danny Favor is een talent om in de gaten te gaan houden en zeker te boeken voor jouw club of festival! Ook te boeken met saxofonist, vocalist of gitarist.